BITE - Benzi bimetal - Generalitati

Duraflex M42


Banda bimetal BITE DURAFLEX M42 este o banda universala folosita la debitarea materialelor feroase si neferoase de diferite calitati cu o duritate de pana la 45 Hrc. Dintii benzii sunt din material HSS-M42. Rezistenta inalta la uzura este datorata carburilor dure distribuite uniform pe varful dintilor, formate in timpul procesului de calire si revenire.


Designul danturii benzilor BITE DURAFLEX M42 este de tip variabil (ex: din area 5 / 8 Z/" inseamna o grupare de 5 dinti, urmat de alta de 8 dinti, fiecare dintre aceste grupe consecutive fiind pe aceeasi lungime de banda -2,54 cm; repetarea acestor doua grupe, de a lungul benzii, este periodica). Acest concept modern permite un interval de debitare mare cu un singur tip de banda, capabilitatea de eliminare a vibratiilor, obtinerea unei debitari netede si o durata mare de folosire a benzii.


Tipuri de dintari disponibile in functie de latimea si grosimea benzii


Geometrie dinte


PDT - inclinare pozitiva 10° a fetei dintelui

Dintele are o inclinare pozitiva de 10° a unghiului de debitare. Aceasta forma este special conceputa pentru debitarea materialelor solide, a tuburilor cu pereti grosi si a aliajelor.


ZDT - inclinare 0° a fetei dintelui

Dintele are o inclinare de 0° a unghiului de debitare. Aceasta forma este special conceputa pentru debitarea materialelor cu continut mare de carbon (cum ar fi fonta), a celor cu sectiuni mici si a profilelor si tuburilor cu pereti subtiri.

Selectarea dintarii in functie de material

Realizat de Fastweb Romania