Transportoare cu role

Alimentator D-VL

Alimentator H-VL

Alimentator M-VL

Opritorul de lungime digital HDA se regleaza cu ajutorul unei roti  de la un capat al transportorului cu role. Un display mare, lizibil, indica pozitia de oprire. Bratul opritorului poate fi deplasat in sus de la panoul de comanda. Poate fi comandat de la propriul panou de comanda sau poate fi conectat la ferastrau.

Opritorul de lungime HNCA este un sistem de masurare comod si confortabil. Permite memorarea de pina la 100 de lungimi diferite. Valoarea este afisata pe un display cu doua linii direct pe panoul de control. Poate fi comandat de la acest panou sau de la pupitrul de comanda al ferastraului.

Opritorul de lungime MA este o solutie necostisitoare pentru multe aplicatii si poate fi instalat pe orice transportor cu role. Poate fi reglat manual la lungimea de debitare dorita si poate fi ridicat in sus. Opritorul de lungime MA este disponibil la lungimi de 2 pina la 6 m.

Opritorul de lungime M-NCA este un system convenabil si confortabil de masurare a lungimii de debitare. Un control personalizat permite memorarea de pina la 99 de lungimi variabile si regasirea lor printr-o simpla aparae de buton. Valorile sunt afisate pe un display mare, cu doua linii, aflat pe panoul de comanda.

Pentru orice buget, acest sistem modular de transportor cu role din otel are latimi de 340, 440 si 540 mm si lungimea unui modul de 2 si 3 m. Poate fi instalat pe un numar variabil de picioare care au inaltime variabila cuprinsa intre 700 si 800 mm sau 900 si 1000 mm.

Transportor cu role modular, extensibil avind latimea rolelor de 450, 550, 650, 750, 850 si 1050 mm si module cu lungimea de 2 sau 3 m. Aproape orice necesitate poate fi indeplinita printr-o varietate de module pentru a satisface lungimea dorita.

Pentru orice buget, acest sistem modular de transportor cu role din otel sau plastic are latimi de 230, 330 si 430 mm si lungimea unui modul de 2 sau 3 m. Poate fi instalat pe un numar variabil de picioare care au inaltime variabila cuprinsa intre 610 si 1020 mm.

Realizat de Fastweb Romania