CRODAO INDUSTRY SERVICE - calitate si profesionalism

Activitatea noastra consta in distributia, scolarizarea, service-ul si vanzarea de ferastraie, piese de schimb, benzi bimetal/carbura si consumabile necesare ferastraielor Bomar in garantie si postgarantie vandute in Romania. De asemenea, efectuam operatii de intretinere si reparatii pentru alte tipuri de ferastraie cu banda continua.

Suntem siguri ca vom deveni furnizorii dvs de incredere deoarece oferim:

- ferastraie BOMAR : solutii tehnice de calitate dedicate necesitatilor dvs de debitare , service garantie si postgarantie , piese de schimb , instalare , scolarizare

- benzi bimetal/carbura JUNIOR : intotdeauna in stoc si la preturi atractive, calitate germana, termen de plata avantajos

Asteptam orice solicitare din partea dvs., indiferent de gradul de dificultate, ca sa puteti face o comparatie de pret si de calitatea oferita.

BOMAR & JUNIOR = parteneriatul de incredere

 

BOMAR Cehia – calitate si profesionalism

BOMAR, spol. s r.o. este un important producator de ferastraie cu banda continua si cu disc avand sediu principal in orasul Brno, Republica Ceha. Regiunea Moravia de Sud si, in mod special, Brno reprezinta centrul industrial al Cehiei.

Compania BOMAR a fost creata in 1993, de catre familia austriaca Pichlmann, avind 6 angajati si o hala de 120m2. Se producea un singur model, ferastraul STG 200. Datorita cereri mari de ferastraie eficiente in privinta costului si a calitati superioare, s-a decis extinderea in mod semnificativ a gamei de ferastraie.

In anul 2007, compania avand 270 angajati si spatiu de productie, depozitare si testare de circa 12.000 mp, a vindut aproximativ 5.000 de ferastraie. In prezent, BOMAR, spol. s r.o. ofera mai mult de 80 de tipuri de ferastraie care include si sisteme complexe si complete de transportoare cu role, opritoare de lungime, alimentatoare cu material si dispozitive de gaurire. Oferta de ferastraie porneste de la cele mai simple ferastraie manuale pina la cele complet hidraulice sau complet automatizate cu posibilitate de debitare unghiulara atit pozitiva cit si negativa, capabile sa debiteze aproape orice dimensiuni. Ferastraiele sunt supuse unei permanente dezvoltari si imbunatatiri astfel incit sa indeplineasca cele mai noi cerinte ale pietei. Pe linga conceperea de noi utilaje, inginerii din departamentul de dezvoltare si testare se ocupa si cu cresterea eficientei si a gradului de utilizare al ferastraielor si echipamentelor existente.

Pentru a indeplini cresterea calitatii si a cerintelor de durabilitate, mai mult de 80% din componente sunt facute cu ajutorul centrelor automate de frezat si gaurit din departamentul de productie.

Permanent se dezvolta reteaua globala de distribuitori si reprezentante cu personal de service instruit si experimentat. De la infiintare si pina in prezent, s-au produs si s-au vindut mai mult de 38.000 de ferastraie, ceea ce ne motiveaza pentru a spori si mai mult capacitatea de productie si utilitatea ferastraielor BOMAR.

 

JUNIOR Germania – durabilitate si performanta

In anul 1909 a început povestea de succes a companiei Junior. Încă de la început se produc benzi pentru tăierea metalelor. Primele au fost rectiliniile (ferastraiele alternative) si pinzele pentru ferastraiele de mână. Produsele JUNIOR au o reputație excelentă în industria prelucrarii metalelor.

In prezent, activitatea principală este producția de benzi bimetal/carbura pentru toate tipurile de ferastraie cu banda continua. Corpul flexibil al benzii și vârfurile dinților HSS sau carbura TCT, permit obtinerea unei taieri eficienta, precisa si cu costuri reduse.

Pentru a avea control deplin asupra calității, productia, dezvoltarea si testarea benzilor se realizeaza doar în fabrica din Remscheid, oraș istoric pentru producția de scule în Germania.

Înțelegem operatiunea de debitare ca fiind interacțiunea dintre ferastrau, materialul brut, banda bimetal/TCT, lubrifianți, parametri de debitare și nu în ultimul rând angajatul dvs., cu provocarea de a vă oferi cel mai profesional și mai economic rezultat al tăierii.

Toți utilizatorii care debiteaza materiale inalt aliate și materiale abrazive vor aprecia noua noastră gamă de benzi cu carbură HM-Power. Unghiul de atac si geometria pastilelor de carbura duce la obtinerea unor timpi de debitare foarte mici si cresterea productivitatii.

Cea mai mare atenție a noastră este concentrarea asupra calității si eficientei. Compania noastră este certificată DIN EN ISO 9001: 2000 ca urmare a angajamentului nostru de a livra cel mai bun produs posibil. Controlul continuu al producției și procedurile de analiză din laboratorul nostru contribuie la furnizarea unui produs care sa indeplineasca toate standardele de cea mai inalta calitate.

În gama de produse JUNIOR suntem siguri ca veți găsi pânza de ferăstrău adaptata necesitatilor dvs. de debitare. Tehnicienii noștri vă pot ajuta să comandați banda cea mai potrivită pentru a vă optimiza aplicațiile de tăiere.

Ne pregătim personalul și partenerii din întreaga lume, să poată găsi soluții pentru orice problemă de tăiere și să le implementeze cu ușurință astfel încât activitatea de debitare a fiecarui client să atingă nivelul maxim de productivitate.

Comunicarea continua și consilierea tehnica sunt cheia colaborărilor noastre la nivel mondial, în fiecare zi!

 

Scolarizari Bomar si Junior

Participari la Expozitii

Implicare Sociala

Bomar - sponsor echipa locala de Hochei