Ferastraie cu disc circular - semiautomate

Ferastrau semiautomat cu disc circular AL 400 este un utilaj conceput pentru debitarea materialelor din aliaje aluminiu, cupru si plastic dur si are un sistem de racire in batiu. Deplasarea discului este automata. Debitarile unghiulare sunt pe ambele parti (-60°,  0°,  90°). Rotirea bratului pentru debitarile unghiulare este manuala. Reglarea unghiului de debitare se efectueaza usor chiar de la panoul de comanda.

Ferastrau semiautomat cu disc circular AL 500 este un utilaj conceput pentru debitarea materialelor din aliaje aluminiu, cupru si plastic dur si are un sistem de racire in batiu. Deplasarea discului este automata. Debitarile unghiulare sunt pe ambele parti (-60°,  0°,  90°).Rotirea bratului pentru debitarile unghiulare este manuala.Reglarea unghiului de debitare se efectueaza usor chiar de la panoul de comanda. 

Ferastrau semiautomat cu disc circular AL 600 este un utilaj conceput pentru debitarea materialelor din aliaje aluminiu, cupru si plastic dur si are un sistem de racire in batiu. Deplasarea discului este automata. Debitarile unghiulare sunt pe ambele parti (-60°,  0°,  90°). Rotirea bratului pentru debitarile unghiulare este manuala. Reglarea unghiului de debitare se efectueaza usor chiar de la panoul de comanda.

Realizat de Fastweb Romania